Keskustelupalsta

Pohjois-Karjalan Numismaatikot ovat sulkeneet vanhan keskustelupalstan vähäisen käyttäjämäärän ja ison päivitystarpeen takia. Kiitokset PKN:n toimihenkilöille kuluneista foorumivuosista!

Facebook

Nykyisin Facebookista (FB) löytyy useita numismatiikkaan keskittyneitä ryhmiä ja sivuja. Olemme koonneet tänne muutamien kotimaisten FB-ryhmien ja -sivujen osoitteita. Tulkaa mukaan keskustelemaan ryhmiin ja laittakaa sivut seurantaan!

Ryhmät

Yhdistykset

Sivut

Huomioitavaa

Muutama tärkeä asia Facebookiin ja ryhmiin liittyen - niin uusille kuin vanhoillekin käyttäjille:

  • Ota käyttöön 2-vaiheinen tunnistus! Tällä pystyy estämään FB-profiilisi kaappauksen. Tämä on oikeasti tärkeää, jotta FB:n käyttö on muillekin käyttäjille turvallista - ei pelkästään itsellesi.
  • Suojaa omat tietosi, joita et halua koko internetiin nähtäville. Ulkopuolisten ei tarvitse nähdä osoitettasi tai puhelinnumeroasi eikä myöskään lomakuviasi. Kaikki tämä ihan oman ja muiden tietoturvan takia.
  • Näistä edellä mainituista asioista on varoiteltu useita kertoja mm. iltapäivälehdissä, eikä ne uutiset ole huuhaata.
  • Muista lukea FB-ryhmien säännöt. Numismaattisissa FB-ryhmissä ei paljon sääntöjä ole, joten ne vähäisetkin säännöt kannattaa lukea, jotta kommunikointi ja kaupankäynti muiden kanssa onnistuu sujuvasti.